KONYA / KARATAY - Mustafa Aydın İlkokulu

Nis

OKULUMUZ 2A SINIFI ÖĞRENCİLERİ SANATSAL YETENEKLERİNİ SERGİLİYOR.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda şiirler , şarkılar , gösteriler, yarışmalarla coşkulu bir şekilde kutlandı. Gösterilerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen, öğrenci , okul idaremiz ve velilerimize teşekkür ederiz. Tüm dünya çocuklarına armağan edilen bu bayramı , çocukların en temel haklarından olan yaşama hakkı , eğitim hakkı, barınma hakkı , beslenme hakkı ve oyun haklarının ellerinden zorla alınmadığı günlere kavuşarak kutlamak temennisi ile , nice bayramlara.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mart ayında yapılan çalışmalar. Öğretmenimiz Ümran Kafaoğlu ve 3-A sınıfı öğrencilerine çalışmalarını bizlerle paylaştıkları için teşekkür ederiz. 4-B sınıfı öğrencilerini de bizim için sergiledikleri dramalar için tebrik ederiz.

"Eğer Bayrak inecekse

Eğer Ezan dinecekse

Gitte gelme oğul"

Allah onlardan razı olsun.

18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama Programı büyük bir coşkuyla kutlandı. Programda emeği geçen Fatma SÖNMEZER , Müşerref DEMİR, Ümran KAFAOĞLU, Ahmet Ali BÜYÜKCURA öğretmenlerimize ve programda görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı , okulumuz 3-D sınıfının hazırlamış olduğu program ile büyük bir coşku ile kutlandı. Programda emeği geçen 3-D Sınıf Öğretmeni Ali Rıza DELİKANLI öğretmenimize , teknik ekipte görev alan Ahmet Ali BÜYÜKCURA öğretmenimize , okul idaremize , velilerimize ve programda görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

OKulumuz 2-C Sınıfı öğrencileri Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında , deyimler ve atasözlerimizi , bizlere 3 boyutlu çalışmalarla sergilediler. Emeği geçenlere ve öğretmenimiz Ebru ULU'ya teşekkür ederiz.

Ara

Yolculuk yapan iki palyaço geçen günlerde okulumuzu ziyaret etti. Tiyatrocu arkadaşlara gösterilerinde başarılar diler , teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Aralık ayında , panolar düzenlenmiş , sözlükler oluşturulmuş ve afiş çalışmaları yapılmıştır. Yapılan çalışmalar değerlendirelerek okulumuzu temsil edecek çalışmalar belirlenmiştir.

Ara

Yerli Malı Haftası okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı. Bu haftanın kutlanmasında emeği geçen velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ilk toplantılarımızı yaptık ve çalışmalara başladık. Toplantımızdan sonra okulumuz öğretmenleri kelime bulma oyunu  ve bulan oturur isimli  çalışmaları sınıflarında uyguladılar.

Ekm

Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılını şiirler , şarkılar , gösterilerle kutladık. Kutlama programımızda görev alan öğretmenlerimize , öğrencilerimize , velilerimize ve okul idaremize teşekkür ederiz.Aşağıdaki videolardan kutlama programımızı izleyebilirsiniz.

Ekm

ÇEDES Değerler Eğitimi kapsamında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V )'e sevgi ve saygı etkinliği düzenlendi. Okulumuz öğrencilerine pamuk şekerler dağıtıldı. Bu etkinliğin yapılmasında emeği geçen , başta öğretmenimiz Müşerref DEMİR YAYLALI öğretmenimize , velilerimize , okul idaremize ve hayırseverlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

3-A ve 3-D sınıfı öğrencileri ve velillerimiz ile güzel bir piknik yaptık. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

İlköğretim Haftası okulumuz öğrencileri tarafından büyük bir coşkuyla kutlandı. Okulunuza hoşgeldiniz çocuklar.